Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük jelentkezzen be hozzánk telefonon vagy e-mailben, így garantálhatjuk a diszkréciót és a gyors ügyintézést. Irodánk a 2. emeleten található, kellemes diszkrét környezetben. A bevizsgálás során kollégánk kizárólag Önnel foglalkozik, ezért szükséges előre időpont egyeztetés.

Az irodaház előtt a parkolás ingyenes. Amennyiben tömegközlekedéssel kívánja irodánkat megközelíteni, a közelben található Nagyvárad tér, vagy Stadionok metró állomások esnek a legközelebb a helyszínhez. Ha mégsem tud hozzánk ellátogatni, vagy nem biztos benne, hogy azonnal értékesíteni szeretné tárgyát, küldjön nekünk képet email címünkre.

(Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!) 

Elérhetőségeink: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8./204.

időpont egyeztetés - gyémánt felvásárlás
időpont egyeztetés

Gyémánt felvásárlás időpontját a következő elérhetőségek egyikén egyeztethet:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

gyemantot.vasarolunk@gmail.com – küldjön nekünk egy emailt egy fényképpel vagy rövid leírással az ékszerről

 

Az időpont egyeztetés elsősorban Ügyfeleink érdeke. Ezzel tudjuk garantálni, hogy a bevizsgálás folyamatát ne zavarhassa meg semmilyen külső körülmény. Kollégánk a vizsgálat során megállapítja az ékszer, és a benne található kövek állapotát, minőségét, és ezek alapján tesz Önnek egy vételi ajánlatot. A bevizsgálás értékesítési szándékkal díjmentesen zajlik. Abban az esetben, amennyiben csupán felértékelni szeretné a tárgyat, úgy árajánlatot adunk a vizsgálat elején. Amennyiben a köveket az ékszerből kiszedve szeretnék felértékeltetni, kérjük jelezzék előre. Vannak esetek, mikor az ékszer annyira szennyezett, hogy nehéz lenne pontos eredményt megállapítani. 

Tiszteljen meg Bennünket bizalmával, vizsgáltassa be eladni kívánt tárgyait szakértő környezetben, megbízható körülmények között!