Időpontfoglalás

Küldjön üzenetet, foglalja le időpontját gyémánt felvásárláshoz! Budapesten biztonságos, diszkrét és professzionális környezetben.

Foglalja le időpontját gyémánt felvásárláshoz!

Küldjön üzenetet, foglalja le időpontját gyémánt felvásárláshoz! Így garantálhatjuk Önnek a diszkréciót és a gyors ügyintézést. Irodánk az épület 2. emeletén található, kellemes, biztonságos környezetet biztosít. A bevizsgálás során kollégánk kizárólag Önnel foglalkozik, ezért szükséges előre időpont egyeztetés.

Az irodaház előtt a parkolás fizetős. Amennyiben tömegközlekedéssel kívánja irodánkat megközelíteni, a közelben található Nagyvárad tér, és Népliget metró  állomások találhatók hozzánk a legközelebb, vagy az 1-es villamos Népliget megállója. Minden irányból pár perc sétával megközelíthető az irodaház. 

Ha mégsem tud hozzánk ellátogatni, vagy nem biztos benne, hogy azonnal értékesíteni szeretné tárgyát, küldjön nekünk képet email címünkre, vagy üzenetküldő űrlapunk segítségével, és munkatársaink készséggel ellátják Önt tanácsokkal.

Lefoglalt időpont hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot adni. Megértésüket köszönjük!

Címünk: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8./204.

Email: info@gyemantfelvasarlas.com

WhatsApp: +36 20 262 4185 (információkérés, képküldés)

Az időpont egyeztetés elsősorban Ügyfeleink érdeke. Ezzel tudjuk garantálni, hogy a bevizsgálás folyamatát ne zavarhassa meg semmilyen külső körülmény. Kollégánk a vizsgálat során professzionális eszközök segítségével megállapítja az ékszer, és a benne található kövek állapotát, minőségét, és ezek alapján tesz Önnek egy vételi ajánlatot. A bevizsgálás értékesítési szándékkal díjmentesen zajlik. Abban az esetben, amennyiben csupán felértékelni szeretné a tárgyat, úgy árajánlatot adunk a vizsgálat elején. Amennyiben a köveket az ékszerből kiszedve szeretné felértékeltetni, kérjük jelezze előre. Vannak esetek, mikor az ékszer annyira szennyezett, hogy nehéz lenne pontos eredményt megállapítani, ilyenkor is szükségessé válhat a kövek eltávolítása, vagy az ékszer alapos megtisztítása. Ez minden esetben az Ön jelenlétében történik, és kollégánk előre tájékoztatja Önt a lehetőségekről.

Tiszteljen meg Bennünket bizalmával, vizsgáltassa be eladni kívánt tárgyait szakértő környezetben, megbízható körülmények között.

Küldjön üzenetet

Ha inkább hagyományos emailt küldene, azt az info@gyemantfelvasarlas.com címre küldheti.

Gyémántfelvásárlás
SIKERES ÜZENETKÜLDÉS!

Köszönjük üzenetét! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, addig kérjük szíves türelmét!