Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük jelentkezzen be hozzánk telefonon vagy e-mailben, így garantálhatjuk a diszkréciót és a gyors ügyintézést. Irodánk a 2. emeleten található, kellemes diszkrét környezetben. A bevizsgálás során kollégánk kizárólag Önnel foglalkozik, ezért szükséges előre időpont egyeztetés.

Az irodaház előtt a parkolás ingyenes. Amennyiben tömegközlekedéssel kívánja irodánkat megközelíteni, a közelben található Nagyvárad tér, vagy Stadionok metró állomások esnek a legközelebb a helyszínhez. Ha mégsem tud hozzánk ellátogatni, vagy nem biztos benne, hogy azonnal értékesíteni szeretné tárgyát, küldjön nekünk képet email címünkre.

(Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!) 

Elérhetőségeink: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8./204.

időpont egyeztetés - gyémánt felvásárlás
időpont egyeztetés

Telefonszám: +36 20 2624 185

E-mail címünk: gyemantot.vasarolunk@gmail.com

Bejelentkezésüket az alábbi időpontokban várjuk:

H-P: 10:00 – 18:00

Sz – V: ZÁRVA

Időpont egyeztetés a nap bármely időszakára történhet, akár délelőtti időszakokra, akár esti órákra. Az időpont egyeztetés elsősorban Ügyfeleink érdeke. Ezzel tudjuk garantálni, hogy a bevizsgálás folyamatát ne zavarhassa meg semmilyen külső körülmény. Kollégánk a vizsgálat során megállapítja az ékszer, és a benne található kövek állapotát, minőségét, és ezek alapján tesz Önnek egy vételi ajánlatot. A bevizsgálás értékesítési szándékkal díjmentesen zajlik. Abban az esetben, amennyiben csupán felértékelni szeretné a tárgyat, úgy árajánlatot adunk a vizsgálat elején. Amennyiben a köveket az ékszerből kiszedve szeretnék felértékeltetni, kérjük jelezzék előre. Vannak esetek, mikor az ékszer annyira szennyezett, hogy nehéz lenne pontos eredményt megállapítani. Előfordul, hogy a megoldás a tárgy megtisztítása, vagy a drágakő kifoglalása, így sokkal pontosabb és biztonságosabb eredményt kaphatunk.

Tiszteljen meg Bennünket bizalmával, vizsgáltassa be eladni kívánt tárgyait szakértő környezetben, megbízható körülmények között!