Rólunk

Rólunk

Cégünk gyémánt felvásárlásával foglalkozik és a hazai piac meghatározó szereplője. Amennyiben foglalatlan gyémántot vagy gyémánt ékszert szeretne értékesíteni, nálunk jó helyen jár. Irodánkban minden méretű, formájú gyémántra kérhet ajánlatot és azonnal, készpénzben fizetünk. Egyeztessen időpontot az alábbi élérhetőségek egyikén.

A bevizsgálás során drágakőszakértő kollégánk a következő szempontokat figyelembe véve tesz ajánlatot az Ön által behozott tárgyra:

  • megvizsgálja az ékszert (lehet egy régi antik darab, vagy modern fazon, ezüst-arany-platina..)
  • a kő minőségét 4 legfontosabb szempont alapján lehet értékelni, mégpedig: a tisztaság, szín, tömeg, és csiszolás. Ezeket figyelembe véve tudunk árajánlatot tenni az Ön által eladni kívánt ékszerre
  • a bevizsgálás átlagosan 10-20 percet vesz igénybe
  • A vizsgálat diszkrét körülmények között zajlik laborunkban, Ön előtt, ahol professzionális eszközök segítségével rendkívül pontos eredményt kapunk

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával.

Gyémánt felvásárlás időpontját a következő elérhetőségek egyikén egyeztethet:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

gyemantot.vasarolunk@gmail.com – küldjön nekünk egy emailt egy fényképpel vagy rövid leírással az ékszerről

rólunk - gyémánt felvásárlás
rólunk
Rólunk - gyémánt felvásárlás
Rólunk – gyémánt felvásárlás

Kollégánk a bevizsgálás során megállapítja az ékszer, és a benne található kövek állapotát, minőségét, és ezek alapján tesz Önnek egy vételi ajánlatot. A bevizsgálás értékesítési szándékkal díjmentesen zajlik. Abban az esetben, amennyiben csupán felértékelni szeretné a tárgyat, úgy árajánlatot adunk a vizsgálat elején. Amennyiben a követ az ékszerből kiszedve szeretné felértékeltetni, kérjük jelezze előre. Vannak esetek, mikor az ékszer szennyezett, így nehéz lenne pontos eredményt megállapítani. Ilyenkor megoldás lehet a tárgy megtisztítása, vagy a drágakő kifoglalása, így sokkal pontosabb és biztonságosabb eredményt kaphatunk.

Tiszteljen meg Bennünket bizalmával, vizsgáltassa be eladni kívánt tárgyait szakértő környezetben, megbízható körülmények között!