Gyémántfelvásárlás

Rólunk

Cégünk gyémánt felvásárlásával foglalkozik, és a hazai piac meghatározó szereplője. Amennyiben foglalatlan gyémántot vagy gyémánt ékszert szeretne értékesíteni, nálunk jó helyen jár. Irodánkban minden méretű, formájú gyémántra kérhet ajánlatot és azonnal, készpénzben fizetünk. Egyeztessen időpontot  élérhetőségeink egyikén!

 

A bevizsgálás során drágakőszakértő kollégánk a következő szempontokat figyelembe véve tesz ajánlatot az Ön által behozott tárgyra:

  • megvizsgálja az ékszert (lehet egy régi antik darab, vagy modern fazon, ezüst-arany-platina..)
  • a kő minőségét 4 legfontosabb szempont alapján lehet értékelni, mégpedig: a tisztaság, szín, tömeg, és csiszolás. Ezeket figyelembe véve tudunk árajánlatot tenni az Ön által eladni kívánt ékszerre
  • a bevizsgálás átlagosan 10-20 percet vesz igénybe
  • A vizsgálat diszkrét körülmények között zajlik laborunkban, Ön előtt, ahol professzionális eszközök segítségével rendkívül pontos eredményt kapunk

 

Kollégánk a bevizsgálás során megállapítja az ékszer, és a benne található kövek állapotát, minőségét, és ezek alapján tesz Önnek egy vételi ajánlatot. A bevizsgálás értékesítési szándékkal díjmentesen zajlik. Abban az esetben, amennyiben csupán felértékelni szeretné a tárgyat, úgy árajánlatot adunk a vizsgálat elején. Amennyiben a követ az ékszerből kiszedve szeretné felértékeltetni, kérjük jelezze előre. Vannak esetek, mikor az ékszer szennyezett, így nehéz lenne pontos eredményt megállapítani. Ilyenkor megoldás lehet a tárgy megtisztítása, vagy a drágakő kifoglalása, így sokkal pontosabb és biztonságosabb eredményt kaphatunk.

Gyémánt és drágarkő felvásárlás

Tiszteljen meg Bennünket bizalmával, vizsgáltassa be eladni kívánt tárgyait szakértő környezetben, megbízható körülmények között!

Gyémánt felvásárlás időpontját foglalja le üzenetküldő űrlapunk segítségével

Vagy küldjön emailt egy fényképpel, rövid leírással a drágakőről, ékszerről. Amennyiben van hozzá certifikáció, minőségi tanúsítvány, azt is hozza magával!

Címünk: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

Email: info@gyemant-felvasarlas.hu

WhatsApp: +36 20 262 4185 (információkérés, képküldés)