Gyémántfelvásárlás

Sérült gyémánt felvásárlás

Sérült gyémánt felvásárlás: cégünk Magyarországon egyedülálló módon, sérült gyémántokat is felvásárol.

 

Amennyiben sérült gyémántot szeretne értékesíteni nálunk, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. A sérült gyémánt felvásárlás folyamata a bevizsgálásból, értékbecslésből és ajánlattételből áll. Szeretnénk jelezni, hogy a sérült gyémánt felvásárlás kapcsán a bevizsgálás 10-20 percig is tarthat. Türelmét előre is köszönjük!

Sérült gyémántra csak és kizárólag akkor tudunk ajánlatot tenni, ha a gyémántkő tömege meghaladja az 1 carat-ot, vagy a mérete meghaladja a 6,2 mm-t.

Ajánlattétel előtt, minden esetben szükséges a gyémánt bevizsgálása. Sérült kövek estén is érvényes az, hogy bevizsgálás nélkül telefonon vagy e-mailben nem áll módunkban ajánlatot kiadni.

Ha az általunk adott ajánlatot Ön elfogadja, úgy egyeztetett időpontban, készpénzben fizetünk.

Abban az esetben, ha a gyémántkő rendelkezik certifikáttal, kérjük, hogy hozza magával a bevizsgálásra, mert értéknövelő tényező lehet.

Ha a gyémántot magába foglaló ékszer szennyeződött, illetve a gyémántkő a szennyeződéstől nem jól látható, úgy a tisztítás folyamata körülbelül 10 percet vesz igénybe. Türelmét előre is köszönjük!

Sérült, színes gyémántokra nem áll módunkban ajánlatot adni.

Sérült törött gyémánt felvásárlása

Foglalt sérült gyémánt felvásárlás

A foglalat elrejthet zárványt, illetve egyéb, a minőséget befolyásoló hibát, ezért 0,5 ct. felett csak és kizárólag foglalatlan kövekre tudunk árajánlatot adni.  Amennyiben foglalt gyémánttal érkezik hozzánk, a kifoglalásban tudunk segíteni. Ezen szándékát kérjük telefonon előre jelezze. Köszönjük!

Törtarany felvásárlás

Foglalt gyémántok esetében lehetőség nyílik az ékszer aranytartalmának értékesítésére is. A törtarany felvásárlás vagy törtplatina felvásárlási ára a mindenkori világpiaci ártól függ.

Tiszteljen meg Bennünket bizalmával, vizsgáltassa be eladni kívánt tárgyait szakértő környezetben, megbízható körülmények között!

Gyémánt felvásárlás időpontját foglalja le üzenetküldő űrlapunk segítségével

Vagy küldjön emailt egy fényképpel, rövid leírással a drágakőről, ékszerről. Amennyiben van hozzá certifikáció, minőségi tanúsítvány, azt is hozza magával!

Címünk: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

Email: info@gyemant-felvasarlas.hu

WhatsApp: +36 20 262 4185 (információkérés, képküldés)