Sérült gyémánt felvásárlás

Sérült gyémánt felvásárlás

Sérült gyémánt felvásárlás: cégünk Magyarországon egyedülálló módon vásárol fel sérült gyémántokat.

Amennyiben sérült gyémántot szeretne értékesíteni nálunk, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. A sérült gyémánt felvásárlás folyamata a bevizsgálásból, értékbecslésből és ajánlattételből áll. Szeretnénk jelezni, hogy a sérült gyémánt felvásárlás kapcsán a bevizsgálás 10-20 percig is tarthat. Türelmét előre is köszönjük!

Sérült gyémántra csak és kizárólag akkor tudunk ajánlatot tenni, ha a gyémántkő tömege meghaladja az 1 carat-ot, vagy a mérete meghaladja a 6,2 mm-t.

Ajánlattétel előtt, minden esetben szükséges a gyémánt bevizsgálása. Sérült kövek estén is érvényes az, hogy bevizsgálás nélkül telefonon vagy e-mailben nem áll módunkban ajánlatot kiadni.

Ha az általunk adott ajánlatot Ön elfogadja, úgy egyeztetett időpontban, készpénzben fizetünk.

Abban az esetben, ha a gyémántkő rendelkezik certifikáttal, kérjük, hogy hozza magával a bevizsgálásra, értéknövelő tényező lehet.

Ha a gyémántot magába foglaló ékszer szennyeződött, illetve a gyémántkő a szennyeződéstől nem jól látható, úgy a tisztítás folyamata körülbelül 10 percet vesz igénybe. Türelmét előre is köszönjük!

sérült gyémánt felvásárlás

Sérült, színes gyémántokra nem áll módunkban ajánlatot adni.

Foglalt sérült gyémánt felvásárlás

A foglalat elrejthet zárványt, illetve egyéb, a minőséget befolyásoló hibát, ezért 0,5 ct. felett csak és kizárólag foglalatlan kövekre tudunk árajánlatot adni.  Amennyiben foglalt gyémánttal érkezik hozzánk, a kifoglalásban tudunk segíteni. Ezen szándékát kérjük telefonon előre jelezze. Köszönjük!

Tört arany felvásárlás

Foglalt gyémántok esetében lehetőség nyílik az ékszer aranytartalmának értékesítésére is. A tört arany felvásárlás vagy tört platina felvásárlási ára a mindenkori világpiaci ártól függ.

Gyémánt felvásárlás időpontját a következő elérhetőségek egyikén egyeztethet:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

gyemantot.vasarolunk@gmail.com – küldjön nekünk egy emailt egy fényképpel vagy rövid leírással az ékszerről

címkék: sérült gyémánt felvásárlás, sérült gyémánt,